Supa de vita cu galuste

de Elenn89 in Supe, 10 Ian 2013 | 2751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vita cu os 500 g
  • ceapa 1 buc
  • morcov 1 buc
  • telina 1 buc
  • ou 1 buc
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de vita cu galuste:

Se pune carnea la fiert cu un vf de sare, se curata spuma apoi se pune ceapa, morcovul si telina. Se lasa la foc mic pana se fierbe carnea. Se strecoara apoi se fac galustele dintr un ou batut foarte bine cu un vf de bicarbonat si se toarna in ploaie grisul. Se pun galustele cu o furculita , se pune capac la oala si se lasa la fiert pentru aprox 20 minute. Se ia capacul se pune piper si se pune 2 linguri de apa minerala. Se mai lasa putin la fiert si se pune patrunjelul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Sim0na 1

12.01.2013, 12:21

Elenn89 1

13.01.2013, 20:43

Pai grisul se pune in functie de cate oua pui si sa fie nici tare nici moale cat sa se desprinda de pe furculita

gaby_duceag 1

13.01.2013, 20:46

Dar trebuie să specifici in reţetă, măcar orientativ

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de vita, cu galuste de gris