Supa de tortellini si dovlecei

de loredanaaa in Supe, 4 Feb 2013 | 3723 vizualizari

 

Cine vrea o reteta rapida ?
De aceea m-am gandit sa va prezint aceasta reteta gustoasa si sanatoasa.
Aceasta reteta se face mai mult in italia.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei taiat in bucatele
  • 2 liguri de ulei
  • 1/2 ceapa taiata marunt
  • 1/2 morcov dat prin razatoare
  • 2 linguri de patrunjel taiat marunt
  • 2 sau 3 linguri de bulion sau rosii taiate
  • 200 gr tortelini
  • sare sau delicat dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de tortellini si dovlecei:

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute pana cand sunt fierti tortelinii.

Eu mai fac si fara prajeala ca ii mai sanatos. Fierb toate legumele apoi adaug o lingura sau doua de ulei de masline si tortelinii.

In farfurie se mai poate pune si parmezan ras .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de tortellini si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de dovlecei cu miros de toamna