Supa de pui cu rosii si galuste de gris

de katty in Supe, 23 Feb 2017 | 7321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 spinari de pui sau alta carne cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov tarat rondele
  • 1 tija telina Apio taiata in bucati de 2-3 cm
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 200 ml bulion
  • galuste:
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu rosii si galuste de gris:

Punem spinarile spalate bine, la fiert. Spumam bine si cand zeama este limpede, adaugam ceapa intreaga, curatata si spalata, rondelele de morcov, telina, foaia de dafin, sare si piper. Fierbem la foc mic pana legumele se inmoaie, apoi scurgem zeama si o punem din nou la foc. Putem transfera si rondelele de morcov in supa. Adaugam bulionul. Batem cu o furculita ouale, apoi adaugam grisul si praful de copt. Omogenizam si punem cu o lingurita, amestecul in vasul cu zeama fierbinte. Fierbem galustele, adaugand din cand in cand, cate putina apa rece. Servim supa presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu rosii si galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de zucchini