Supa de ceapa

de alldaycooking in Supe, 8 Apr 2011 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2 cartofi mari
  • 50 gr unt
  • 1/2 l supa de pasare
  • 1/2 l apa
  • 2 foi de dafin
  • chimen
  • piper
  • sare
  • crutoane
  • branza Brie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de ceapa:

Ceapa de taie rondele si se dinstuie in unt. Este important ca ceapa sa se caleasca fara a se arde. Dupa ce capata ceapa o culoare aurie, adaugam apa, foile de dafin, chimenul si supa si lasam sa fiarba la foc mic. Morcovul taiat bucati mari si cartofii taiati in sferturi se pun la fiert in supa de ceapa. Cand sunt fierti morcovii si cartofii se scot pe o farfurie. Supa se pune in blender, se adauga sare, piper si se paseaza foarte bine. In vase ceramice punem supa, presaram crutoane si bucatele de Brie si dam la cuptor 3-4 minute.

TIPS-URI

1

Eu am folosit crutoane din paine integrala cu semninte de in care fiind putin mai acrisoara a mers de minune cu supa dulceaga de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pastai cu smantana