Supa de pui cu paste proaspete si mazare

de Bya Ralu in Supe, 30 Oct 2015 | 2425 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 spate de pui+2 aripi
  • paste proaspete bigoli
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 cutie de mazare
  • frunze de telina
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu paste proaspete si mazare:

Spatele si aripiile de pui se pun intr-o oala cu apa la fiert.Se spumuieste daca este nevoie.

Ceapa se toata marunt,morcovul rondele,iar frunzele de telina feliute subtiri,se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Legumele calite se pun in oala de supa.

Pastele se rup in bucati mai mici,se pun la fiert intr-o alta oala cand apa incepe sa clocoteasca.

Cand pastele sunt fierte se scurg de apa si se pun in supa impreuna cu condimentele,mazarea scursa de zeama si carnea data jos de pe spate.

Se pune si patrunjel proaspat(eu nu am avut).

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu paste proaspete si mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bya Ralu 1

31.10.2015, 05:56

dantes 1

31.10.2015, 06:55

Buna!

Bya Ralu 1

31.10.2015, 15:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de creveti