Supa de praz cu fidea

de Mitinita in Supe, 9 Dec 2012 | 4808 vizualizari

 

Statea ieri prazul pe masa si parca imi vorbea "fa-ma supa,fa-ma supa".

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 1 ceapa mica
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi mici
  • 1 litru supa de legume sau pui
  • cimbru
  • 50 gr fidea
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu fidea:

Prazul se taie rondele,ceapa cubulete si usturoiul felii. Taiem cartofii cubulete.

Calim prazul,ceapa si la sfarsit adaugam si usturoiul. Punem supa si dupa ce fierb legumele adaugam cartofii. Dupa 5 minute adaugam si fideaua. Punem cimbru,sare si piper dupa gust.

Lasam putin sa fiarba,apoi acoperim oala cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu fidea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

laura_n 1

09.12.2012, 14:21

ooo, ce combinatie delicioasa! chiar mi-ai facut pofta

Sim0na 1

09.12.2012, 20:32

cat de mult imi place prazul.. zici ca-s olteanca nu am mancat niciodata supa.. dar cred ca-i tare buna

Bya Ralu 1

10.12.2012, 10:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de zucchini