Supa de praz cu carne tocata

de ianculubita in Supe, 16 Apr 2013 | 7360 vizualizari

 

Va amintiti ca Doina Varga a postat aici in urma cu cateva zile,aceasta supa????
Ei bine,cum de felul meu sunt curioasa,am incercat-o;nu va spun ce nebunie a iesit!!!
Eu am redus din cantitatile ingredientelor,pentru ca nu-i stiam gustul dar cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati praz
  • 2 tuburi branza topita cu smantana
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu carne tocata:

Calim prazul taiat marunt, impreuna cu morcovul ras fin, ciupercile taiate si carnea; dupa ce s-au calit, adaugam 4l de apa si lasam sa fiarba 1h; dupa ce s-a racit putin, adaugam branza topita si amestecam bine pana se topeste (eu am folosit cubulete de branza topita si le-am pasat cu blenderul); condimentam dupa gust si se serveste calda cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de praz