Supa de praz cu carne tocata

de ianculubita in Supe, 16 Apr 2013 | 7785 vizualizari

 

Va amintiti ca Doina Varga a postat aici in urma cu cateva zile,aceasta supa????
Ei bine,cum de felul meu sunt curioasa,am incercat-o;nu va spun ce nebunie a iesit!!!
Eu am redus din cantitatile ingredientelor,pentru ca nu-i stiam gustul dar cu siguranta o voi repeta.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati praz
  • 2 tuburi branza topita cu smantana
  • 500 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de praz cu carne tocata:

Calim prazul taiat marunt, impreuna cu morcovul ras fin, ciupercile taiate si carnea; dupa ce s-au calit, adaugam 4l de apa si lasam sa fiarba 1h; dupa ce s-a racit putin, adaugam branza topita si amestecam bine pana se topeste (eu am folosit cubulete de branza topita si le-am pasat cu blenderul); condimentam dupa gust si se serveste calda cu patrunjel deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de praz cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz cu parmezan