Supa de leustean cu perisoare

de deliciousflavours in Supe, 18 Iun 2012 | 4085 vizualizari

 

Sa aveti o saptamana frumoasa! :)

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof
  • frunze de leustean
  • sare, piper
  • Ingrediente pentru perisoare:
  • 100 gr sunca presata
  • 100 gr cartofi fierti
  • 1 ou
  • ½ lingura faina
  • ½ lingura pesmet
  • leustean tocat
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de leustean cu perisoare:

Prima data vom pune la fiert 1 cartof mic (aprox de 100 gr) pentru perisoare.  

Taiem cubulete mici toate legumele (morcovii, radacina de patrunjel, cartoful) le punem intr-un vas cu apa, condimentam cu sare sau vegeta, adaugam si frunzele de leustean, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand incepe sa fiarba supa, pregatim perisoarele. Punem sunca intr-un blender cu cutit si tocam marunt (sau dam prin masina de tocat carne). Cartoful fiert si racit il zdrobim ca pentru piure, adaugam sunca, oul, faina, pesmetul, putin leustean tocat marunt, sare si piper dupa gust si amestecam bine pana obtinem o compozitie omogena usor de modelat. Formam bilute, iar cand legumele din supa sunt fierte, adaugam perisoarele si lasam sa fiarba la foc mic pana se ridica la suprafata.

Pofta Buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de leustean cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu mazare si afumatura - varianta de restaurant