Supa de legume

de Irina in Supe, 28 Dec 2012 | 7759 vizualizari

 

Va prezint o reteta de supa de legume proaspete, numai buna pentru a ne drege dupa sarbatorile ce au trecut.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 teline
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole Borlotti
  • 150 g mazare
  • 3 dovlecei
  • 8 frunze de varza
  • 200 g dovleac
  • 0,5 l supa de legume
  • 20 ml ulei de masline
  • 120 g parmezan
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume:

Asezati fasolea intr-un bol de 16 cm, turnati apa pentru a o acoperi si lasati peste noapte.

Curatati, spalati si feliati morcovii, dovleceii, dovleacul, telina si ceapa. Taiati frunzele de varza in fasii subtiri. 

Asezati legumele tocate intr-un vas rece, adaugati putina apa si porniti aragazul la treapta medie. Atunci cand indicatorul se afla in zona verde, reduceti caldura si lasati sa fiarba cateva minute. Adaugati fasolea si mazarea. Adaugati supa si fierbeti cca 20 minute.

Fierbeti supa de legume 10 minute cu aragazul oprit. Apoi adaugati fasiile de varza si continuati sa fierbeti 1 minut.

Lasati supa de legume  sa se raceasca cateva minute. Adaugati cateva picaturi de ulei de masline.

Presarati parmezan in supa de legume si serviti calda.

Reteta advertorial Zepter.

TIPS-URI

1

adaugati frunze de busuioc in supa de legume pentru o aroma mai puternica

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Krystyan Trendy 1

14.11.2013, 13:46

foarte buna

Lia_ 1

08.03.2014, 12:58

am zarit-o intr-un meniu si am intrat sa vad a cui e fotografia. "m-a dat pe spate"!

Ancutsa 1

10.11.2017, 14:03

Fina si gustoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu galuste din branza - in vas Zepter