Supa crema de legume

de -Licurici- in Supe, 23 Oct 2019 | 2611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi;
  • 2 morcovi;
  • un bol fasole verde;
  • radacina de telina;
  • radacina de pastarnac;
  • radacina de patrunjel;
  • 1 ceapa;
  • 1 dovlecel;
  • 1 sfecla rosie;
  • 2 l apa;
  • sare;
  • piper;
  • vegeta.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Toate legumele si radacinoasele se curata de coaja, se taie mai marunt si se pun la fiert in apa cu sare, in afara de sfecla si dovlecel.

Se lasa in jur de 30-40min, apoi se adauga dovlecelul, sfecla rosie si o lingurita de vegeta.

Se mai lasa 10min pe foc, apoi se muta intr-un blender (eu am scos ceapa si cateva bucati de radacinoase) si se aduga supa, pana se obtine consistenta dorita.

Se potriveste gustul cu sare si piper, apoi se pune inapoi pe foc cateva minute (pana da in clocot).

Se serveste calda, cu crutoane sau paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat