Uite Tina,ca nici eu nu sunt de acord cu tine si nu cred ca trebuie sa gatim toti in acelasi mod.
Viata ar fi tare plictisitoare daca ne-am copia unii pe altii si nu am aduce un strop de originalitate.
Eu am avut placerea sa si gust din ciorbele Mihaelei si iti spun ca sunt printre cele mai bune pe care le-am mancat.
Si eu folosesc foarte mult morcov la gatit,folosesc si ceapa,dar in cantitati rezonabile la ciorba.
Nici mie nu-mi place sa acresc ciorbele cu bors,deci nu o fac.Nu vad de ce as folosi ingrediente care nu-mi sunt pe plac doar pentru ca sunt persoane care le agreeaza.
Si noi punem smantana in ciorba,chiar daca o consumam si in zilele urmatoare,pentru asta exista frigiderul.Unii nu dispunem de timpul necesar pentru a gati zilnic si nu vad nici un rost ca sa facem asta.
E foarte usor a critica,critica ta nu mi se pare deloc "constructiva" ci mai mult o rautate.
Putem sa mai discutam dupa ce postezi cateva retete.