Supa de curcan

de Zamfira in Supe, 24 Dec 2012 | 3427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (pulpe, aripi)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • ceapa
  • ardei kapia
  • ardei verde
  • o rosie
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Spalam carnea de curcan (am pus doua pulpe) si o punem la fiert in 4 l apa. Cand incepe sa fiarba o spumam de spuma formata. Curatam, spalam legumele, le portionam (bucati portivite), ceapa ramane intreaga. Fierbem supa aproximatic 90 minute (carnea de curcan este putin mai tare decat puiul). In final adaugam taitei sau galuste, sare dupa gust si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan