Supa de curcan

de Zamfira in Supe, 24 Dec 2012 | 3273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (pulpe, aripi)
  • 1/2 telina radacina
  • 3-4 morcovi
  • ceapa
  • ardei kapia
  • ardei verde
  • o rosie
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan:

Spalam carnea de curcan (am pus doua pulpe) si o punem la fiert in 4 l apa. Cand incepe sa fiarba o spumam de spuma formata. Curatam, spalam legumele, le portionam (bucati portivite), ceapa ramane intreaga. Fierbem supa aproximatic 90 minute (carnea de curcan este putin mai tare decat puiul). In final adaugam taitei sau galuste, sare dupa gust si patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de curcan