Supă de conopidă şi praz, varianta exotică

de Ade200 in Supe, 24 Noi 2012 | 4340 vizualizari

 

O mică tuşă şi supa dvs, banală devine altceva. Bucuraţi-vă de gustul ei nou!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă
  • 2 bucăţi de praz
  • 1 ardei roşu
  • 1 căţel de usturoi
  • ardei iute
  • 1 linguriţă de curry
  • piper
  • oregano uscat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de conopidă şi praz, varianta exotică:

Se taie prazul felii subţiri şi se căleşte în puţin ulei alături de ardeiul tăiat feliuţe şi de usturoiul tocat.

Separat se dă apa în clocot, se pune puţină sare şi se adaugă conopida feliată sau bucheţele.

Se toarnă prazul peste conopidă şi se fierb îmnpreună până când vă convine. Unii preferă conopida mai crocantă

Cine doreşte poate pune 2 cuburi de concentrat de vită.

La sfârşit se adaugă curry, ardei iute, ceva frunze dacă doriţi.Oregano se freacă între palme să-şi dezvolte aroma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de conopidă şi praz, varianta exotică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]