Duminica am hoinarit prin padure, am gasit ciuperci de camp.
O supa de ciuperci la Slow Cooker am pus rapid.
Ciupercile de padure au un parfum aparte.
Imi plac ciupercile, stiu, am mai spus-o.
Sa trecem la treaba!
Setam aparatul slow cooker pe functia High. Cand uleiul s-a incalzit bine, adaugam ceapa. Sotam pana devine ceapa translucida, adaugam ciupercile, lasam 5 minute, apoi adaugam legumele si orezul. Adaugam 2 cani de apa fierbinte, setam pe functia low. Lasam 1 ora sa fiarba.
Intr-un castron, galbenusul il amestecam cu smantanna, apoi adaugam cate un polonic de supa din vas si amestecam compozitia din castron, mai adaugam un polonic de supa din vas in castron, amestecam, apoi rasturnam compozitia din castron peste supa din vasul aparatului. Adaugam la sfarsit usturoil zdrobit. Amestecam,oprim aparatul.
Supa este gata!