Supa de cirese

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 17 Iun 2010 | 13499 vizualizari

 

supele nu trebuie sa fie intotdeauna calde cu carne sau taitei,pot fi si cu diferite fructe ca de exemplu supa de cirese ,care se serveste rece

 

INGREDIENTE

  • 500 g cirese
  • 1,5 litri apa
  • putina sare
  • sucul de la o lamaie
  • 2 linguri de faina
  • 150 ml iaurt natural
  • 4 linguri de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cirese:

Se spala ciresele se scot samburii apoi se pun la fiert in apa cu putina sare si 4 linguri de zahar.Se lasa sa fiarba 10 minute .Intre timp se amesteca 2 linguri de faina cu iautul si sucul de lamaie sa nu ramana cocoloase ,apoi se pune peste supa de cirese se lasa sa dea 2 clocote si se stinge focul

Este o supa ce se serveste rece,iar in zilele de vara merge  fantastic de bine

PS;se poate si iarna cu compot de cirese

Am pus patrunjel verde numai pt decor nu se serveste cu patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

housy 1

26.06.2010, 16:14

deci WOW ! cum arata...in Ardeal se face supa de visine...seamana mult cu asta, doar k e ceva mai acrisoara.

Corinuta 1

26.06.2010, 16:28

Foarte buna!

UrsanMihaela 1

02.01.2020, 09:34

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu tortellini si fasole verde