Ciorba de dovlecei

de Bunica in Supe/Ciorbe, 7 Iul 2009 | 5645 vizualizari

 

Calda sau rece,buna in orice anotimp.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 telina mica
  • sare
  • leustean
  • 1 dovlecel potrivit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe razatoare. dupa ce a disparut spuma se pun taietii sau fideaua. Se lasa sa se raceasca si se pune leusteanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume