daca va place chimionul sau chimenul cum se mai zice atunci cu siguranta o sa va placa acesat supa delicioasa,,,,,, asa zice sotul meu
Se curata morcovul si radacina de patrunjel se taie in 4-6 si se pun sa fierba impreuna cu 1 ceapa intr-o oala cu apa(4-5 litri apa eu atat am facut) iar apoi se pune ardeiul
Intre timp se pune intr-o craticioara uleiul si faina sa se prajeasca putin apoi se adauga semintele de chimion si 1 lingurita de boia dulce de ardei si ceapa verde tocata se lasa sa se caleasca toate 4-5 minute amestecand mereu sa nu se arda faina,apoi se pune 2 polonice din apa care fierbe cu zarzavaturile se lasa sa dea 2-3 clocote dupa care se pune in oala cu zarzavaturile(morcovi...........)si se lasa sa firba aproximativ 30 minute apoi se stinge focul si se strecoara (daca doriti puteti sa scoteti morcovi si sa-i puneti din nou in supa ,daca va plac,eu i pun)
Se serveste cu crutoane de paine uscata
Este grozav de buna daca va place chimionul ..........daca nu.........