Supa de cartofi cu carne afumata

de Lau in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2011 | 5125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • 1 ceapa
  • carnea afumata
  • piper
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu carne afumata:

se spala carnea bine se pune intr-o oala cu apa la fiert,se spumeaza de cate ori este nevoie.

se curata si se spala cartofii,ii taiem  si ii adaugam peste carne,

adaugam morcovul curatat,splat si taiat sau dat prin razatoare, mararul tocat,foaia de dafin,ceapa tocata marunt si bulionul.

cand a au fiert se adauga piperul,patrunjelul  tocat si sare dupa gust

TIPS-URI

1

ulei nu pun pentru ca lasa carnea destula grasime,

2

se serveste cu smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu carne afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli (cu mustar)