Supa de Capsuni

de BakeUpArtist in Dulciuri, 9 Feb 2017 | 2622 vizualizari

 

Dacă doriți vreodată să bucurați de un desert ușor, proaspăt și foarte sănătos, aceasta este rețeta ideală. Se prepară foarte ușor și se mănâncă la fel de ușor. Puteți încerca diferite combinații, cum am combinat eu cu biscuiți digestivi, se potrivesc de minune.   

 

INGREDIENTE

  • 400 g capsuni
  • 4 linguri miere
  • 50 ml smantana dulce
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • 1/4 lingurita cardamom macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de Capsuni:

Cred că acesta este cel mai simplu desert pe care l-am făcut până acum, este gata în doar 10 minute. Am început prin a spăla și curăța căpșunile, le-am adăugat într-un bol și le-am făcut piure, folosind un blender de mână. Apoi am adăugat mierea, pudra de cardamom, vanilia, și nucșoara și am mixat. Dacă preferați mai dulce, mai puteți adăuga miere, sau puteți folosi zahăr.

Apoi am adăugat smântâna lichidă și am mixat din nou, până a căpătat textura cremoasă.

Cel mai bine este să o consumați rece, este foarte racoroasă.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de Capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura lapte de pasare cu capsuni