Supa de bulion cu taitei (fara carne)

de nadina73 in Supe/Ciorbe, 11 Iul 2010 | 20109 vizualizari

 

copii vroiau supa cu bulion cu taitei .................si asa la repezeala a iesit grozav

 

INGREDIENTE

  • morcovi 5-6
  • patrunjel verde+ radacina
  • 1 bucata telina
  • sare
  • delikat
  • taitei de casa 
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de bulion cu taitei (fara carne):

Se curata morcovii,telina,patrunjelul radacina si se taie bucati apoi se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si delikat impreuna cu ceapa .

Cand sant fierte se pun taiteii  si se mai da gust daca e cazul ,

se lasa sa dea 3-4 clocote apoi se pune pasta de tomate si totul e gata

O supa foarte buna si delicioasa si foarte rapida chiar daca a fost fara carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de bulion cu taitei (fara carne)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu taitei de casa