Supa cu zucchini si busuioc

de mihaelar63 in Supe, 23 Iul 2014 | 2797 vizualizari

 

Acum cand legumele sunt proaspete , preparatele ies cele mai delicioase . Prospete si unele din gradina proprie !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini galben
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 rosii
  • 3 patrunjei mici [ radacina + frunze ]
  • 1 /2 ardei iute
  • busuioc verde
  • sare
  • 100 ml bulion de rosii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu zucchini si busuioc:

Curatati si spalati legumele .

Intr-o oala cu 2 l apa puneti la fiert morcovul taiat rondele .

In acelasi timp adugati radacina de patrunjel taiata rondele cat si tulpina+ frunzele tocate .

Sarati . Taiati ceapa cubulete si dovlecelul cuburi . Puneti la fiert .

Dupa 20 min incercati daca radacinoasele sunt fierte .

Puneti rosiile tocate + busuiocul maruntit .

La sfarsitul fierberii se adauga bulionul de rosii si ardeiul iute feliat .

Savurati supica calda decorata cu frunzulite de busuioc verde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu zucchini si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de cartofi cu telemea si tarhon