Supa de rosii

de alilianaa in Supe, 23 Ian 2013 | 3201 vizualizari

 

O reteta de supa de rosii care se prepara cu drag si usor

 

INGREDIENTE

  • 600 g rosii decojite in suc propriu( eu am folosit la conserva din comert)
  • 2 cesti de orez
  • un morcov
  • 3 cepe
  • un ardei
  • sare dupa gust
  • patrunjel
  • un praf de piper
  • 30 ml de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii:

Legumele se curata si se toaca marunt. Se soteaza cca 4-5 minute in 30 ml ulei. Paralel se pune pe foc o oala in care se pune apa la fiert. Se adauga sarea si orezul. Cand legumele sotate sunt gata se pun in apa cu orez. Dupa ce acestea fierb 20-25 minute( in functie de cum fierbe si orezul) se adauga rosiile decosite si sucul de rosii. Se potriveste de sare dupa gust, se adauga patrunjel tocat si un praf de piper. Langa supa am asezat paine prajita in unt cu usturoi si menta( condiment Kotanyi).

Sugestie: Eu am blenduit putin legumele inainte de a pune rosiile decojite.

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

legume congelate

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa rece cu rosii