Trebuie sa marturisesc ca nu ma omor dupa supa cu galuste, fac rar,dar si cand fac recunosc ca imi iese tare buna...
Se spala carnea si se pune la fiert.Se spumuieste bine si cand e aproape fiarta se adauga ceapa si telina intregi (curatate si spalate) impreuna cu morcovii taiati rondele.In momentul in care legumele sunt fierte, se scot ceapa si telina si se arunca.Se potriveste de sare,insa eu obisnuiesc sa adaug si putin delikat de legume.
Se bat cele 2 oua ca pentru omleta cu un pic de sare si se adauga grisul. Din compozitia astfel obtinuta se ia cu o lingura si se adauga cu grija in supa. Se mai lasa pe foc inca 2 minute dupa care se opreste, se adauga patrunjelul si se pune un capac deasupra.
1
Dupa cum ati putut observa, eu nu scot carnea din supa cu galuste.Mi se pare ca merg foarte bine impreuna.