Supa crema de sparanghel

de oanapl in Supe, 4 Mar 2017 | 4043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr sparanghel proaspat
  • 1 ceapa mare
  • 2 tulpini de telina
  • 2 catei de usturoi
  • 350 ml supa de pui
  • 1 lingura cu varf iaurt (grecesc)
  • 25 g unt
  • sare
  • piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de sparanghel:

Calesti in unt, ceapa tocata marunt si telina taiata felii, pana cand ceapa este moale. Adaugi usturoiul felii si mai calesti 1 minut. Adaugi supa de pui, putina sare si piper negru si fierbi 5 minute, cu capac.

Intre timp, tai sparanghelul segmente, il pui in oala si continui fierberea cu capac, inca aproximativ 10-15 minute. Verifici sa fie fiert sparanghelul. Pastrezi cateva bucatele de sparanghel pentru ornat si mixezi continutul oalei, in blender, pana obtii o crema fina. Adaugi sare si piper dupa gust.

Adaugi iaurtul (dizolvat inainte cu 3-4 linguri supa fierbinte) si omogenizezi. Ornezi supa cu bucatelele de sparanghel.

 

Servesti supa cu crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli