Supa crema de dovleac

de ANNA_46 in Supe, 12 Dec 2012 | 4190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovleac mic ( eu am folosit jumatate de la unul mai micut)
  • vreo patru cartofi
  • patru morcovi
  • o telina mai mica ( daca e cu verde e mai bine)
  • o ceapa
  • o legatura patrunjel
  • patru catei usturoi
  • ardei iute (daca dorim)
  • o lingura praf de legume
  • jumatate lingurita nucsoara
  • doi ardei grasi( de preferat rosu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac:

Spalam , curatam legumele si le feliem . 

Ceapa o calim putin , apoi calim  impreuna cu ardeiul   , la fel cu  morcovul ,  telina si cartofii.

Adaugam praful de legume ,de nucsoara,  usturoiul , patrunjelul , ardeiul iute si le acoperim cu apa ( eu pun fierbinte incalzita cu fierbatorul, merge mai repede).

Fierbem acoperit cca. 15 min.( la foc mic) , pana se patrund bine. Lasam un pic la racit, dupa care mixam cu blenderul. Servim cu smantanica si seminte de bostan.

Va doresc : Pofta buna !

 

  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă-cremă de dovleac