f usoara si in acest fel am reusit sa-l fac pe Alex sa pape toate legumele din supa....
Punem supa de carne pe foc (eu am folosit supa de carne, fiindca aveam ramasa, dar in mod normal se pune apa), curatam zarzavatul, punem ceapa taiata marunt, foile de dafin, telina si patrunjelul la fiert, saram dupa gust, lasam 15 minute apoi adaugam si morcovii. Dupa 10 minute punem rosiile, busuiocul si patrunjelul si mai lasam 10 minute, adaugam apoi o mana de orez si lasam pana fierbe. Punem piper dupa gust si mai dam un clocot, apoi luam de pe foc si lasam nitel la racit. Bagam apoi blenderul in cratita si blenduim totul pana se face crema.
Separat intr-o cratita incapatoare punem jumatate cu apa la fiert. Separam oul si batem albusul spuma tare cu un praf de sare, adaugam 2 lg de gris, apoi galbenusul si completam cu gris cat e necesar, pana obtinem o compozitie cremoasa, dar nu f tare, ca nu se mai fierb galustele. Cand apa da in clocot lasam focul mic si cu lg luam din compozitie si facem galuste. Le dam drumul usor in apa, fara sa le mai atingem, lasam sa fiarba la foc mic, pana cresc frumos si se patrund. Eu am ales acest mod de a fierbe galustele si-mi place, fiindca nu se sfarama prin supa si aceasta ramane clara, adaug galustele la supa dupa ce acestea sunt fierte.
La servit, punem intai supa in farfurie, apoi adaugam galustele si presaram deasupra patrunjel verde.