Supa crema de conopida

de Corinuta in Supe, 25 Sep 2010 | 4397 vizualizari

 

Reteta asta o fac si pentru pitica, dar fara ceapa si smantana............asta-i varianta imbogatita pentru noi:)

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 2 cartofi maricei
  • 1 gulie
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare 
  • patrunjel verde tocat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de conopida:

Se pun la fiert in apa cu sare legumele curatate si taiate impreuna cu conopida desfacuta buchetele. Dupa ce au fiert, se scot si se paseza. 

Ceapa curatata si tocata se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga faina, piureul de legume si se amesteca bine. Se adauga zeama in care au fiert legumele, aprox. un litru sau mai mult, depinde cat de densa vrem sa fie supa. 

Se drege cu cele doua galbenusuri batute cu smantana. Se sareaza dupa gust si se presara verdeata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de cartofi