Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville

de AlexTeacher in Supe, 18 Mai 2015 | 6306 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • Cartofi dulci – 3 buc
    • Parmezan – 70-80 g
      • Foi tortilla – 2 foi
      • Tulpina de telina (apio) – 3 batoane
      • Busuioc proaspat – 10-12 frunze
      • Unt – 50 g
      • Smantana de gatit – 300 ml
      • Radacina patrunjel – 1 buc
      • Pastarnac – 1 buc
      • Chorizo – 6-7 felii
        • Ghimbir ras – un varf de cutit
        • Usturoi – 3-4 catei
        • Ulei – 1 lingura
      • Jamon Serrano – 5-6 felii
      • Sare si piper alb – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville:

  • Curatati cartofii dulci, radacina patrunjel, pastarnacul si taiati-i cubulete;

  • Taiati si tulpina de telina cubulete;

  • Puneti-le la fiert cu sare;

  • Odata fierte, scurgeti apa intr-o oala, pastrand legumele in oala in care au fiert;

  • Adaugati frunzele de busuioc si blendati compozitia folosind blenderul de mana de la Breville;

  • Intr-o craticioara distincta adaugati smantana, untul si cate un polonic din zeama in care au fiert legumele;

  • Incetul cu incetul va trebui sa incorporati aproape toata zeama fierbinte peste smantana – facem acest lucru ca s-o aducem la aceeasi temperatura cu compozitia din oala – puneti oala la foc mic pentru 1 minut si adaugati si parmezanul;

  • Turnati apoi incetul cu incetul peste legumele pasate in cealalta oala;

  • Taiati chorizo si jamon bucatele si caliti-le in tigaie;

  • Scoateti-le pe un servetel sa mai absoarba din ulei;

  • Scoateti inima usturoiului si caliti-i intr-o tigaie, in putin ulei, sau coaceti-i putin in cuptor;

  • Taiati tortilla triunghiuri si coaceti-o pe o plita sau intr-o tigaie de teflon;

  • Serviti supa fierbinte, cu triunghiuri de tortilla si flakes de jamon si chorizo;

 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de cartofi dulci la Hand Blender Breville" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu afumatura- la Blenderul Oster