Supa crema de broccoli

de deliciousflavours in Supe, 28 Sep 2011 | 3845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 broccoli
  • 1 cartof       
  • 1 ceapa mica      
  • 2 catei usturoi      
  • 100-150 ml frisca pentru gatit  Meggle        
  • sare       
  • piper alb macinat         
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de broccoli:

Spalam broccoli, curatam si taiem rondele cartoful, curatam si ceapa, apoi le punem la fiert in apa cat sa le acopere, adaugam putina sare si lasam sa fiarba la foc mic sub capac.

Cand sunt fierte, scoatem broccoli, cartoful si ceapa, le punem in blender, adaugam sare si le mixam pana devine o pasta cremoasa, dupa care amestecam crema obtinuta cu apa in care au fiert. Nu trebuie sa adaugam toata apa, ci in functie de cum ne place, mai mult sau mai putin cremoasa. Adaugam usturoiul pisat, frisca lichida si punem inapoi pe foc sa dea un clocot.

In momentul servirii se presara piper alb si nucsoara. Aaaa... si sa nu uitam si de crutoaneee.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi dulci