Supa acrisoara cu ou

de adellyna in Supe/Ciorbe, 3 Sep 2014 | 3543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • un ardei
  • 50g mazare
  • o legatura de patrunjel
  • 2 linguri de bors maggi
  • un ou
  • aproximativ 4l de apa
  • sare
  • piper
  • o lingura de maggi secretul gustului
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa acrisoara cu ou:

Taiem pieptul de pui cubulete mari

Curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert.

Cand apa a clocotit adaugam puiul si lasam sa mai fiarba 20-25 de minute la foc mic

Adaugam borsul, condimentele si amestecam bine

Batem un ou si il turnam in supa fierbinte

Adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa acrisoara cu ou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa Avgo-lemoni (ou_lamaie) greceasca