Sufleu in portocala

de lilik in Dulciuri, 20 Mai 2011 | 5519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 portocale(folosim sucul numai de la 2)
  • 1 lingura de amidon
  • 1 ou
  • 50 gr zahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu in portocala:

Taiem capacele portocalelor si le scobim fara a rupe coaja.

Stoarcem sucul de la 2 portocale si il trecem prin sita de ceai.

Batem galbenusul cu zaharul,apoi adaugam amidonul,amestecam ,apoi punem sucul de portocala.

Punem pe foc amestecand mereu pana se ingroasa,apoi lasam la racit.

Batem albusul spuma tare(ca pt bezea) si il adaugam la crema rece.

Cu aceasta compozitie umplem portocalele 3/4 apoi dam la cuptor la 150° timp de 15-20 de minute,apoi lasam sa se racoreasca.

Decoram cu coaja de portocala si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu in portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]