Sufleu de dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2011 | 4155 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se curata de coaja dovleceii si se dau prin razatoare. Se scurg bine de apa

La 4 oua se separa albusurile de galbenus. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si se amesteca

Se adauga dovleceii, ceapa tocata, usturoiul pisat, patrunjelul tocat(cateva fire). Se potriveste de sare, piper si busuioc dupa gust

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga amestecul de dovlecel. Se bate oul ramas cu branza si se toarna deasupra la compozitie

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste cu smantana sau cu ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi