Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval

de rivka in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2010 | 19304 vizualizari

 

asta e o mancare care imi place mie foarte mult

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • cascaval felii sau ras
  • unt
  • pesmet
  • 2 oua
  • smantana sau iaurt gros
  • condimente sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval:

Conopida se curata de cotor se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare pana se moaie, se incearca cu furculita.

Un vas de cuptor de unge cu unt, se aseaza un strat de conopida taiata felii cu cutitul se stropeste cu pesmet, se presara cu cascaval, se aseaza iar un strat de conopida, pesmet, la sf se adauga 2 oua batute cu furculita impreuna cu smanatana sau iaurt gros (si piper dupa gust atentie la sare daca cascavalul este sarat), ultimul strat fiind de cascaval.

Se da la cuptor la foc mediu cca 30 min pana prinde crusta.

Se serveste cald sau rece.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

17.08.2010, 17:50

rivka azi am facut si eu sufleul dupa reteta ta ,putin modificata ca am pus si suncae super dar nu pot sa descar pozele pana nu vine sotu ,e ceva la calc si nu ma descurc

babi5 1

30.09.2013, 20:53

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv