Sufleu de conopida cu kaizer

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 29 Ian 2020 | 1510 vizualizari

 

Pentru că mamei și surorii mele le place acest fel de mâncare, m-am gândit să adaptez rețeta mamei și să mai adaug și niște kaizer. A ieșit o bunătate.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopidă,
  • 1 l apă,
  • Sare, după gust,
  • 2 ouă,
  • 2 linguri smântână,
  • 85 g brânză de vacă,
  • 80 g kaizer,
  • 100 g cașcaval ras, după gust,
  • 2 linguri pesmet,
  • Unt pentru uns forma, după gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida cu kaizer:

 

Mai întâi trebuie opărită conopida. Se desface în buchețele, se spală și se scufundă într-o oală cu apă clocotindă în care am adăugat și sare. Se fierbe 15 minute, trebuie să se înmoaie ușor.

Separat, se amestecă într-un vas, ouăle cu smântâna, brânza rasă și sare, după gust.

Se scurge conopida de apă și se transferă într-o tavă sau formă de copt unsă cu unt și tapetată cu pesmet. Se adaugă și sosul pregătit anterior și se acoperă cu cașcaval ras.

Se coace, la foc mediu, aprox 20 de minute.

 

Timp de pregătire: 20 min

Timp de coacere: 20 min

Porții: 2 buc

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

 https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/10/sufleu-de-conopida-cu-kaizer.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu conopida si ton