Sufleu de broccoli cu chiftele

de ela in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2011 | 7032 vizualizari

 

am gasit reteta in revista Ioana si mi-a luat ochii...am adaptat-o gustului meu

 

INGREDIENTE

  • 400 gr broccoli congelat
  • 400 gr cartofi
  • 2 morcovi
  • 100 gr ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • cateva rosii cherry
  • 400 gr carne tocata
  • 3 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 200 ml smantana
  • 150 gr cascaval
  • 1 ardei capia
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de broccoli cu chiftele:

Curatam cartofii,ii taiem felii si ii punem la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata ii scoatem si ii punem la scurs.

Taiem morcovii rondele si ii punem la fiert in apa cu sare 10minute,apoi adaugam si buchetelele de broccoli si mai lasam pe foc 3minute.Soatem,trecem printr-un jet de apa rece si punem la scurs.

Taiem ardeiul fasii.Spalam bine rosiile.

Amestecam carnea tocata cu pesmet,un ou,sare si piper si formam bilute pe care le prajim in ulei incins,nu foarte mult,apoi le scoatem.

Ungem o forma termorezistenta cu unt in care punem in straturi cartofii,saram si condimentam cu putina vegeta, punem ardeiul,morcovii,ciupercile,buchetelele de broccoli,chiftelele si rosiile,condimentam.

Batem doua oua cu sare si piper,adaugam smantana si cascavalul ras si omogenizam bine.Turnam compozitia peste legume si dam la cuptor cca o ora,pana se rumeneste frumos deasupra compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de broccoli cu chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din ciuperci cu cascaval