O reteta originara din America...
Punem untul intr-o tigaie la foc potrivit spre iute. Cand untul este topit, punem baconul feliat foarte subtire si lasam pana devine crocant.
Cand acesta este gata, il scoatem pe o farfurie cu servet de hartie.
In aceeasi tigaie, punem la calit ceapa tocata marunt si usturoiul curatat.
Dupa circa 2-3 minute, adaugam porumbul dulce si lasam 10 minute, adaugand apoi fasolea si lasam alte 10 minute, amestecand din cand in cand.
Rosiile le spalam si le taiem in doua sau patru ( depinde de marimea lor).
Adaugam rosiile in tigaie, amestecand usor si lasam alte 2-3 minute.
Baconul il ''rupem'' bucati.
Luam tigaia de pe foc si punem baconul, patrunjelul proaspat tocat, potrivim de sare si piper dupa gust.
Se serveste cald, eventual alaturi de o friptura de pui
Pofta buna!