Sufleu de rosii cu vinete

de Maria68 in Mancaruri de legume, 1 Aug 2012 | 4759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 6 rosii mari
  • 1/2 legatura busuioc
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 g parmezan
  • 400 ml smantana
  • 2 oua
  • 50 g cascaval
  • 1 catel usturoi
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de rosii cu vinete:

Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute. Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si se prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie.

Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat. Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper. Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras.

Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de rosii cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]