Suc de rodie

de lia maria in Bauturi, 5 Ian 2011 | 28408 vizualizari

 

Acest fruct contine de 3 ori mai multi antioxidanti decat vinul rosu sau ceaiul verde.
Pentru a obtine aprox. 250ml suc natural ne-diluat, avem nevoie de:

 

INGREDIENTE

  • 2 rodii medii
  • Miere (facultativ)

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suc de rodie:

Punem apa rece(la temperature camerei) intr-un bol, crestam coaja rodiei, in patru, cu grija sa nu ranim semintele si sub apa, despicam rodia si dezlipim semintele de miez. Indepartam toate bucatelele de miez de printre samburi, stoarcem apa de pe ei si-l golim in blender. Mixam 2-3’ pana ce amestecul devine siropos. Trecem totul printr-o sita, pasam cu o lingura, pentru a obtine cat mai mult suc. Servim ca atare sau combinat cu apa si indulcit cu miere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suc de rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

nadina73 1

06.01.2011, 00:15

suc nu am incercat dar fructu in sine ne place tare mult buna ideie Lia

lia maria 1

06.01.2011, 12:36

nadina sa incerci ca este minunat ai sa te convingi

housy 1

13.01.2011, 23:22

delicios...deja mi-e sete de el

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Suc natural din kiwi, portocale si grapefruit rosu