Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Carnea de pui se spala si se taie bucati,
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga carnea,se amesteca continuu pana isi schimba culoarea,
Scoatem carnea intr-o farfurie si acoperim.
In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa curata si tocata de cca 1 cm lungime,usturoiul si lasam sa se caleasca putin,
Adaugam 1 cana de apa,rosiile taiate cubulete,carnea si acoperim si lasam sa fiarba totul la foc mic pana este gata carnea.
La final adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust si lasam la foc mic pana scade putin sosul,
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola