Stufat de pui

de Lau in Pui, 26 Iun 2013 | 7287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 6-7 rosii sau o conserva
  • 1 lingura pasta de toamte
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul si se adauga carnea,se amesteca continuu pana isi schimba culoarea,

Scoatem carnea intr-o farfurie si acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa curata si tocata de cca 1 cm lungime,usturoiul si lasam sa se caleasca putin,

Adaugam 1 cana de apa,rosiile taiate cubulete,carnea si acoperim si lasam sa fiarba totul la foc mic pana este gata carnea.

La final adauga pasta de tomate,sare si piper dupa gust si lasam la foc mic pana scade putin sosul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui cu leurda