Stufat de pui

de Rahela Velicu in Pui, 9 Apr 2017 | 6842 vizualizari

 

Am inlocuit carnea de miel cu carne de pui si a rezultat un stufat delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • 6-7 fire de usturoi verde
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • tarhon
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Mai intai, taiem pulpele in 2. Le punem in cratita. Usturoiul il tocam rondele si il adaugam peste pulpe. Adaugam si cartofii taiati mai mare, pasta de tomate si 1-2 cani de apa, cat este nevoie.

Adaugam sare si piper dupa gust, busuioc si tarhon uscate si dam la cuptor, pentru 60 de minute. Intoarcem din cand in cand, carnea sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

La final, presaram patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână