Iahnie de cartofi cu pulpe de pui

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 9170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • verdeata
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de cartofi cu pulpe de pui:

Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Rosiile le decojim  si le mixam,impreuna cu morcovul si ardeiul,pana obtinem o pasta,pe care o adaugam peste ceapa.

Cartofii curatati se taie in 4,pe lungime si se pun peste ceapa si pasta de rosii.Totul se "stinge" cu supa cu carne.Se potriveste gustul de sare si piper si se firbe pana se inmoaie cartofii,fara sa se sfarame.

Mancarea de cartofi nu trebuie sa fie scazuta,ci sa ramana cu sos.

Se poate servi calda sau rece,presarata cu verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de cartofi cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare dulce cu pulpite de pui