Iahnie de cartofi cu pulpe de pui

de Miha in Pui, 16 Iun 2009 | 8998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi
  • 4 copanele de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • verdeata
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de cartofi cu pulpe de pui:

Carnea o punem la fiert in apa cu putina sare.Spumuim de cate ori este nevoie.

Ceapa o tocam marunt si o inabusim in cateva linguri de ulei de masline.

Rosiile le decojim  si le mixam,impreuna cu morcovul si ardeiul,pana obtinem o pasta,pe care o adaugam peste ceapa.

Cartofii curatati se taie in 4,pe lungime si se pun peste ceapa si pasta de rosii.Totul se "stinge" cu supa cu carne.Se potriveste gustul de sare si piper si se firbe pana se inmoaie cartofii,fara sa se sfarame.

Mancarea de cartofi nu trebuie sa fie scazuta,ci sa ramana cu sos.

Se poate servi calda sau rece,presarata cu verdeata tocata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de cartofi cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui