Stufat de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2013 | 7996 vizualizari

 

E prima dată când pregătesc mâncarea asta.Am profitat de faptul ca tarabele din piaţă sunt pline de verdeţuri. A ieşit delicioasă, se face uşor şi e bună şi caldă şi rece,ca atare, cu pâine sau mămăliguţă.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 2 legături ceapă verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 4 roşii decojite
  • 1 lingură pastă de tomate
  • mărar proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de pui:

Se pune ulei la încins, apoi se adaugă cubuleţele de carne. Se amestecă continuu până îşi schimbă culoarea.

Se adaugă apoi ceapa şi usturoiul tăiate cam de 1 cm lungime, 1 ceaşcă de apă şi roşiile tăiate cubuleţe.

Se lasă totul la foc mic până ce carnea e gata.

Se adaugă pasta de tomate, sare şi piper după gust şi se dă vasul la cuptor ca să scadă puţin sosul.

Se presară la sfârşit mărar proaspăt tocat.

Se serveşte cald sau rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui