Stufat de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 15625 vizualizari

 

Super simpla si savuroasa! :)

 

INGREDIENTE

  • costite de miel,
  • carne de miel,
  • ceapa verde 3 legaturi,
  • usturoi verde 3 legaturi,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • ulei Omega 3
  • vin alb demisec 1 cana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel:

Carnea de miel se curata, se portioneaza si se spala. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt, apoi se pun la calit in putina apa si ulei. Cand se inmoaie se adauga carnea de miel, se asezoneaza de sare si piper se completeaza cu vin si apa in cantitati egale. Se lasa la fiert, acoperit la foc mediu, cca. 30 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura la ceaun cu piure de dovlecei