Stufat cu carne de miel

de MotanLaOale in Oaie, 18 Mai 2015 | 9942 vizualizari

 

L-am facut acum mai tarziu decat traditia ca sa pot sa cumpar ceapa si usturoi la pret decent. (4 lei era legatura de sarbatori)

 

INGREDIENTE

  • 800g carne de miel (coaste, gat)
  • 8 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 1 ceapa
  • 400g rosii in bulion
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat cu carne de miel:

Carnea se portioneaza si se spala bine.

Se pune la fiert in apa cu sare si dupa 2-3 clocote se scoate, se clateste si se pune deoparte.

Intr-o cratita se pune uleiul si se caleste ceapa veche tocata 3-4 minute.

Se pune vegeta si piper.

Se pune si carnea si se mai caleste inca 4-5 minute.

Se pune apa si se lasa la fiert 30-40 minute.

Se curata ceapa si usturoiul verde, se spala si se taie la 3-4 cm.

Cand carnea este fiarta se scoate pe o farfurie.

In cratita se pune ceapa si usturoiul verde si se fierbe cateva minute.

Se adauga si carnea si se mai fierbe 15-20 minute.

Se adauga rosiile in bulion si se mai fierbe 5 minute.

Se introduce in cuptorul preancalzit.

Se amesteca din cand in cand si se lasa pana scade cat doriti.

Se potriveste de gust si se lasa sa se rumeneasca putin la suprafata.

Se serveste calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat cu carne de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman