Strudele cu cascaval si sunca de curcan

de Irina in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2016 | 10980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu cascaval si sunca de curcan:

Nu am prea multe de spus, intrucat reteta e foarte simpla.

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima. 

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe cealalta jumatate asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care se impachetati cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite. De data asta eu doar le-am presat. 

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor. 

Poftiti la o gustare! 

TIPS-URI

1

cascavalul se poate inlocui cu mozzarella sau alte branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu cascaval si sunca de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brioșe cu ou și gorgonzola dulce