Omleta cu paste umplute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 4236 vizualizari

 

Gasisem aici o reteta interesanta si azi am pus-o in aplicare .Un alt mod de a gati paste pentru un pranz satios.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste umplute cu carne
  • 3 oua
  • marar
  • sare
  • piper
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu paste umplute:

Punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Fierbem pentru 5 minute apoi punem pastele sa se scurga bine de apa.

Punem o tigaie cu putin ulei.Cand uleiul s-a incins,adaugam pastele si lasam cateva minute la foc potrivit.

Separat mixam ouale adaugand marar,sare si piper dupa gust.

Punem ouale peste paste,acoperim cu un capac si lasam sa se rumeneasca frumos apoi intoarcem omleta pe cealalta parte.

Servim omleta calda , presarata cu parmezan .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pateu de ficat cu lapte si coniac