Strudel cu branza si stafide

de Ela68 in Prajituri, 1 Aug 2013 | 7123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 400 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 100 gr stafide
  • esenta de rom
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza si stafide:

Se amesteca ingredientele pentru umplutura, mai putin stafidele, care se pun la imnuiat in esenta de rom.

Le lasam aproximativ 30 minute si le punem peste amestecul de branza si ou.

Luam cate o foaie de placinta si o ungem cu ulei, adaugam o lingura cu umplutura ( trebuie sa ajunga pentru 12 bucati ), indoim laterelele si le ungem si pe acestea cu ulei si incepem sa rulam.

Indoim la capatul opus, pentru ca umplutura sa nu iasa si le asezam in tava in care am pus hartie de copt.

Abia spre final m-am prins de tehnica si mi-au iesit frumoase.

Acoperim tava cu folie de aluminiu, sa nu se usuce si le lasam sa se coaca 30 minute, apoi scoatem folia si le mai lasam 5 minute sa se bronzeze.

Ies 12 bucati, ca atatea foi am avut in pachet :-))). Pudram cu zahar si ...servim cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Strudel cu visine si branza de vaci