Strudel cu branza dulce

de elena1988 in Prajituri, 19 Ian 2011 | 6277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 700 gr de branza de vaci
  • coaja de lamaie si portocala
  • 100 gr de stafide
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura de gris
  • unt
  • zahar dupa gust
  • 3 galbenusuri
  • 5 linguri de smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu branza dulce:

Foile se lasa sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi se unge fiecare foaie cu unt. In total sa fie 5 foi pentru un strudel.

Se pune umplutura( branza de vaci amestecata cu stafidele 2 galbenusuri, grisul si coaja de lamaie si portocala) se ruleaza si se pune in tava. La fel se procedeaza si cu restul foilor, se pun deasupra 3 galbenusuri amestecate cu smantana. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

sa nu uitati sa puneti deasupra ouale cu smantana. Eu ma grabisem si nu am mai pus nimic deasupra si mi-au iesit foile crocante, dar intr-un final au fost mancabile, doar deasupra au fost mai crocante, interiorul a fost foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu branza dulce