Stroganoff de manzat in lapte de cocos

de Bya Ralu in Vita, 18 Sep 2013 | 3242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de bucati stroganoff de manzat
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1/2 cutie lapte de cocos
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma/oregano
  • praf de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stroganoff de manzat in lapte de cocos:

Bucatiile de stroganoff le punem intr-un castron,le condimentam si adaugam laptele de cocos si putin ulei de masline.Se da la frigider pentru 2 ore.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit intr-un ceaun cu putin ulei de masline,se adauga si bucatiile de carne si morcovul taiat feliute subtiri.

Se adauga si vinul si ciuperciile scurse de zeama.Pune 2 pahare de apa,condimentele si lasam la foc potrivit sa fiarba.

Se completeaza cu apa pana cand carnea este fiarta.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stroganoff de manzat in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Krystyan Trendy 1

16.12.2013, 11:58

interesanta reteta

marcela1979 1

23.04.2016, 15:22

Sidy 1

06.06.2021, 06:51

Bun, bunut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita marinat