Stiuca umpluta

de anuta in Peste, 11 Apr 2010 | 23934 vizualizari

 

Un alt mod de a gati stiuca proaspata de Dunare

 

INGREDIENTE

  • O stiuca de peste 1 kg(sau doua mai mici)
  • 50 ml ulei de masline
  • un pahar de vin alb
  • o ceapa rosie (de apa)
  • 300 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • masline negre fara samburi
  • o legatura patrunjel verde
  • un ou
  • condimente aromate uscate(cimbrisor,dafin,coriandru,busuioc)
  • piper
  • un praf de mix de legume deshidratate(delikat)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca umpluta:

Se curata stiuca de solzi,.i se scot intestinele si urechile, apoi ajutandu-ne de lama unui cutit curatam carnea cu oase de pe piele,lasand numai pielea cu un strat subtire de carne.

Se caleste in putin ulei,ceapa tocata marunt,ardeiul feliat ,ciupercile taiate marunt,un morcov taiat cubulete foarte mici.Celalalt morcov se curata si se fierbe intreg in apa cu sare.

Se scot oasele mai mari din carne, apoi se da carnea prin masina de tocat, prin sita marunta sau se toaca de doua ori.

Carnea tocata se amesteca cu oul batut, verdeata tocata marunt, maslinele fara samburi,se adauga si legumele calite si se condimenteaza cu condimente uscate si un praf de delikat.

Cu aceasta umplutura,umplem stiuca,bagam si morcovul fiert la mijloc,in umplutura, apoi cu ata de bucatarie ii coasem burta.


Se aseaza stiuca intr-o tava,se toarna peste ea uleiul de masline,apoi se condimenteaza si se da la cuptor pana se rumeneste usor,se uda cu paharul de vin si se lasa sa se rumeneasca bine,udand cu zeama din tava,din cand in cand.Se serveste rece,taiata rulouri alaturi de legume fierte sau cartofi natur .
                                                                  POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (30)

anuta 1

01.05.2010, 23:01

Mii de multumiri si de pupici,la fiecqre in parte

MVMih 1

11.04.2011, 15:59

Am mai gasit ceva interesant cu stiuca Ca sa vezi !!! Reteta postata fix acum un an

MVMih 1

29.04.2011, 22:18

Anuta! Toata stima si respectul. La multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]